![Rindercarpaccio mit Trüffel-Mayonnaise Rindercarpaccio mit Trüffel-Mayonnaise](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/be1b6ca3-cc98-47cc-a7eb-4cd167fc393c/Derivates/8ea47c7c-1f6c-449a-a530-045bd8d653c8.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Trüffel-Mayonnaise
- 200 g Sonnenblumenöl
- 50 g Trüffelöl
- 1 Ei (siehe Tipp)
-
1
TL Zitronensaft
of 1 TL Essig - 2 TL Senf (10 g)
- 2 Prisen Pfeffer
- ½ TL Salz
Rindercarpaccio und Fertigstellung
- 500 g Rinderfilet, aus der Mitte (siehe Tipp)
- 1 Bund Rucola
- 60 g Schwarzer Trüffel, frisch, in dünnen Scheiben
- 60 g Parmesan, gehobelt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1685 kJ / 402 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 37 g
- Vezels
- 1.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chimichurri mit Chili - argentinische Steaksauce
3 Std.
Vitello Tonnato
48 godz.
Tatar
10 Min
Jakobsmuscheln auf Rucola-Orangen-Salat
1 godz. 20 min
Salsa Verde
10 Min
Beef- & Tuna-Tatar mit Trüffelmayonnaise
2 godz. 15 min
Sashimi vom Thunfisch mit Limetten-Sesam-Vinaigrette
20min
Sirloin Steak mit Heurigen und Chimichurri
50min
Lachstatar auf Schnittlauch-Schmand mit Kaviar
1 Std. 15 Min
Limettensorbet mit Gin
3 Std. 45 Min
Rindfleisch-Tatar
30min
Thunfischtatar mit Avocadocreme
20min