Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Chimichurri-Sauce
- 2 Knoblauchzehen
- 50 g Schalotten, halbiert
- 10 g frische Korianderblätter
- 10 g frische Petersilienblätter
- 1 EL Oregano, getrocknet
- 100 g natives Olivenöl extra
- 30 g Weißweinessig
- ½ TL Chiliflocken, getrocknet
- ½ Zitrone, Saft ausgepresst
Sirloin Steak mit Erdäpfeln
- 600 g Wasser
- 700 g heurige Erdäpfel, ungeschält, geviertelt
- 2 EL natives Olivenöl extra
- ½ TL Kreuzkümmel, gemahlen
- ½ TL Koriander, gemahlen
- 1 - 1 ½ TL Salz, nach Geschmack
- 1 Prise Cayennepfeffer, gemahlen
- 3 - 4 Sirloin-Steaks (gesamt ca. 1000 g)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2409 kJ / 574 kcal
- Eiwitten
- 48 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 33 g
- Vezels
- 2 g
Alternatieve recepten
Chimichurri mit Chili - argentinische Steaksauce
3 Std.
Beef- & Tuna-Tatar mit Trüffelmayonnaise
2h 15min
Tatar
10 Min
Gebackenes Thunfisch-Tatar mit Kokos-Teriyaki-Sauce
30 min
Roastbeef in Salz-Thymian-Senf-Kruste
1 Std. 20 Min
Thai-Hähnchen in Wan-Tan-Schalen
45 Min
Rindfleisch Teriyaki mit Reis
2 Std.
Tatar vom Weiderind mit Wurzelgemüse
1 godz. 50 min
Sashimi vom Thunfisch mit Limetten-Sesam-Vinaigrette
20 Min
Mojo für Meeresfrüchte
10 Min
Salsa Verde
10 Min
Rindfleisch-Tatar
30 min