Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Kräuter-Emulsion
- 150 g Geflügelfond
- 1 geh. TL Speisestärke (10 g)
- 75 g Babyspinat, frisch
- 40 g Petersilie, frisch, ohne Stiele
- 1500 g Wasser
- 4 - 5 Eiswürfel
- 20 g Basilikumblätter, frisch
- 20 g Kresse
- 10 g Kerbel
- 2 weichgekochte Eier
- ¼ TL Salz
- 3 Prisen weißer Pfeffer, gemahlen
- 50 g Rapskernöl
Tatar
- 200 g Rindfleisch, aus der Hüfte, in Würfeln (2 cm), kurz angefroren
- 35 g Rapskernöl
- ¼ TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- 3 Spritzer Tabasco
- 1 TL Zitronensaft, frisch gepresst
- 2 EL Schnittlauch, frisch, in sehr feinen Röllchen
Wurzelgemüse und Anrichten
- 500 g Wasser
- ½ TL Salz
- 2 Möhren (à ca. 80 g), am besten eine gelbe und eine violette Möhre
- 2 - 3 Eiswürfel
- 2 EL Rapskernöl
- 1 Scheibe Pumpernickel, trocken, geviertelt
- Kresse
- gemischte Kräuter, frisch
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1517 kJ / 362 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 26 g
- Vezels
- 3.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vitello Tonnato
48 godz.
Chimichurri mit Chili - argentinische Steaksauce
3 Std.
Beef- & Tuna-Tatar mit Trüffelmayonnaise
2u. 15min
Tatar
10 dk
Putello Tonnato
4u.
Thunfischtatar mit Avocadocreme
20min
Sashimi vom Thunfisch mit Limetten-Sesam-Vinaigrette
20min
Lachstatar auf Schnittlauch-Schmand mit Kaviar
1 godz. 15 min
Rindswangerl | Sellerie | Zwiebel
3h 30 min.
Ochsenkoteletts mit Zwiebel-Senf-Kruste
40min
Rindfleisch-Tatar
30min
Carpaccio von gebratenem Rinderfilet
24h