Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g Möhre
Shumai-Teig
- 50 g Wasser
- 180 g Mehl
- 1 Ei
Füllung
- 300 g Schweinebauch, ohne Knochen und Schwarte, geräuchert, in Stücken (3 cm)
- 15 - 20 g frische Pilze (z.B. Shiitake, Champignons, Pfifferlinge)
- 5 - 10 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 270 g Garnelen, roh, geschält, frisch oder gefroren
- 1 EL Zucker
- 2 EL Sesamöl, ungeröstet (30 g, siehe Tipp)
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 TL Speisestärke, gleich welche Sorte
- Öl zum Einfetten
- Mehl zum Bemehlen
- 500 g Wasser
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 240 kJ / 57 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 3 g
- Vezels
- 0.2 g
Alternatieve recepten
Teriyaki-Lachs
40 min
Teriyaki-Sauce (selbst gemacht)
15min
Täschchen mit Kohl und Schweinefleisch
1h 35 min
Venezolanische Arepas mit pulled chicken
40 min
Japanische Ramen Nudelsuppe
1 godz. 40 min
Gebackenes Thunfisch-Tatar mit Kokos-Teriyaki-Sauce
30min
Gua Bao - gedämpfte Buns mit Schmorfleisch
2h 50min
Dumplings
45 Min
Vegetarische Dim Sum "Shumai"
1 godz. 45 min
Buns gefüllt mit Schweinefleisch (Nikuman)
2 godz.
Tom-Yum-Suppe mit Meeresfrüchten (冬阴功海鲜汤)
40 min
Bibimbap (Rindfleisch-Reis-Bowl)
1 godz. 10 min