Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 - 3 Zweige Estragon, abgezupft, Zweige zur Seite gelegt
- 2 - 3 Stängel Kerbel, abgezupft, Stängel zur Seite gelegt
- 1 Tomate (ca. 50 g)
- 80 g Schalotten
- 80 g Weißweinessig
- 180 g Butter, in Stücken
- 4 Eigelb
- ¼ - ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 1 - 2 TL Tomatenmark
- Voeding
- per 500 g
- Calorieën
- 7899 kJ / 1885 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 195 g
- Verzadigd vet
- 104 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 1335 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sauce Béarnaise
20 Min
Chimichurri mit Chili - argentinische Steaksauce
3 Std.
Kräuterbutter au Café de Paris
1 Std. 10 Min
Dijon-Senfsauce
15 Min
Tomato Tonnato
15 Min
Rib Eye mit Béarnaise
1h 50min
Sauce Béarnaise
40 Min
Mayonnaise mit gebrannten Frühlingszwiebeln
20 Min
Rindfleisch-Kebabs mit Monkey-Gland-Sauce
2h
Cocktail-Dressing
5 Min
Speck-Zwiebel-Sahne-Dressing
10 Min
Steaksauce
25min