Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 25 g Butter
- 10 g Mehl
- 120 g Milch
- 65 g Crème fraîche
- 30 g Estragonsenf
- 10 g Balsamico, hell
- ¾ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 1 TL Honig
- 1700 g Wasser und etwas mehr zum Abschrecken
- 4 Eier, sehr frisch
- 200 g Speckwürfel
- 120 g Feldsalat
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2184 kJ / 522 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 49 g
- Vezels
- 0.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sauce Béarnaise
20min
Zweierlei vom Lamm mit Möhren-Ingwer-Püree und Rotwein-Jus
5h 15min
Eier im Glas auf Rahmspinat
1 godz. 15 min
Reibekuchen mit Lachs
1h
Wildkräutersalat mit Himbeer-Walnuss-Dressing
15 min
Lachstatar auf Schnittlauch-Schmand mit Kaviar
1 godz. 15 min
Lammhüften mit Speckbohnen
1 godz. 30 min
Sauce Béarnaise
40min
Roquefort-Dressing
10 dk
Rindertatar mit Kapern und Aioli
1 Std. 25 Min
Caesar-Salat-Dressing (eifrei)
10 dk
Klare Brühe mit Walnussflädle und gebratenen Pilzen
45min