Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Nudelteig
- 300 g Mehl
- 100 g Hartweizengrieß
- 2 Eier
- 70 g Wasser
- 60 g Olivenöl
- 1 TL Salz
Füllung
- 1 EL Öl
- 150 g Schweineschnitzel
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 200 g Spinat, gehackt, TK, aufgetaut
- 150 g gekochter Schinken
- 2 Eigelb
- 20 g Butter
- ¼ TL Salz und etwas mehr zum Kochen
- 2 Prisen Pfeffer
- Wasser zum Kochen
Salbeibutter und Fertigstellung
- 100 g Butter
- 20 Salbeiblätter
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2206 kJ / 527 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 30 g
- Vezels
- 2.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Steinpilz-Ravioli
1hod. 20min
Arancini Siciliani
5h
Ravioli mit vegetarischer Füllung
1hod.
Ravioli mit Hackfleisch
1hod.
Schlutzkrapfen mit Walnussfüllung
1h 15min
Focaccia mit Gewürzöl
4h 15min
Ravioli alla napoletana
1hod.
Gnocchi mit Salbeibutter
2hod.
Basilikum-Ravioli mit Garnelen und Spargel
1ωρ. 30 λεπτ.
Ravioli mit Ricotta-Käse-Füllung
1ωρ. 30 λεπτ.
Südtiroler Schlutzkrapfen mit Spinatfüllung
1h 15min
Frische Ravioli mit Ricottafüllung und Auberginensauce
1h 50 min.