![Safran-Butter-Sauce zu Fisch Safran-Butter-Sauce zu Fisch](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/85A24A08-F609-4B2A-BEE5-5791F5B28C34/Derivates/CF65DF60-3DE9-4223-BA8C-BCE7086FE780.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g Schalotten
- 100 g Weißwein
- ¼ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
- 1 Portion Safran (0,1 g)
- 2 EL Crème fraîche
- 100 g Butter, kalt, in kleinen Stückchen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 994 kJ / 237 kcal
- Eiwitten
- 0 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 24 g
- Vezels
- 0.2 g
Alternatieve recepten
Mascarpone-Creme mit Knusperstangen
45min
Kerbel-Cappucchino
35min
Sauce Béarnaise
40min
Bouillabaisse
1h
Krebssuppe
45min
Meeresfrüchte mit Weinschaumsauce
30min
Würzige Kürbissuppe
1h
Beurre Blanc (Butter-Weißwein-Sauce) zu Fisch
35min
Klare Brühe mit Walnussflädle und gebratenen Pilzen
45min
Andalusische Fischsuppe
50 мин.
Schwarze Spaghetti mit Parmesan-Sauce und Garnelen
45min
Beurre blanc - helle Buttersauce
20min