Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g Schalotten
- 100 g Weißwein
- ¼ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
- 1 Portion Safran (0,1 g)
- 2 EL Crème fraîche
- 100 g Butter, kalt, in kleinen Stückchen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 994 kJ / 237 kcal
- Eiwitten
- 0 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 24 g
- Vezels
- 0.2 g
Alternatieve recepten
Seezungenfilets mit Weißwein-Champignon-Sauce
40 Min
Beurre Blanc (Butter-Weißwein-Sauce) zu Fisch
35 min
Muscheln und Wolfsbarsch
1 Std.
Gebratene Jakobsmuscheln mit Passionsfrucht-Beurre-blanc und Gurkensalat
40 Min
Vitello Tonnato
48 Std.
Gebratene Kalbsleber mit Petersilienwurzelpüree
1 Std. 10 Min
Seezungenröllchen mit Pilzfüllung
50 Min
Skrei mit Muschelragout
1 Std. 45 Min
Jakobsmuscheln mit Kapern-Limetten-Sauce
20min
Jakobsmuscheln mit schwarzem Reis und Safran-Sahnesauce
35 min
Beurre blanc - helle Buttersauce
20min
Bouillabaisse
1 Std.