Safran-Butter-Sauce zu Fisch
TM6 TM5

Safran-Butter-Sauce zu Fisch

4.3 (123 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 40 g Schalotten
  • 100 g Weißwein
  • ¼ TL Salz
  • 1 Prise Pfeffer
  • 1 Portion Safran (0,1 g)
  • 2 EL Crème fraîche
  • 100 g Butter, kalt, in kleinen Stückchen

Voeding
per 1 Portion
Calorieën
994 kJ / 237 kcal
Eiwitten
0 g
Koolhydraten
1 g
Vetten
24 g
Vezels
0.2 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten