Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Schalotten
- 50 g Fenchel, in Stücken
- 50 g Knollensellerie, in Stücken
- 1 Knoblauchzehe
- 100 g Butter, in Stücken
- 20 g Pernod
- 100 g Weißwein
- 400 g Fischfond
- 100 g Crème fraîche
- 1 TL Salz
- ¼ TL weißer Pfeffer, gemahlen
- 30 g Speisestärke
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1879 kJ / 449 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 30 g
- Vezels
- 0.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Getrüffeltes Kartoffelpüree mit Onsen-Ei und Spinatsalat
1h 30min
Spargel in Rote-Bete-Crêpes mit pochierten Eiern
1 Std.
Kerbel-Cappucchino
35 min
Senf-Dill-Sauce
2h
Panna Cotta mit Pfirsich
3h 15min
Lammhüfte mit Safran-Spargelrisotto
1h 50min
Skrei mit Muschelragout
1 Std. 45 Min
Gratinierte Jakobsmuscheln
25min
Garnelen in "Café de Paris"- Butter
3 Std.
Schwarze Spaghetti mit Parmesan-Sauce und Garnelen
45 Min
Safran-Butter-Sauce zu Fisch
20min
Schnelle Sauce Hollandaise
10 Min