![Beurre Blanc (Butter-Weißwein-Sauce) zu Fisch Beurre Blanc (Butter-Weißwein-Sauce) zu Fisch](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/636fb23b-20d9-4a1a-bf1a-1b3ec73215b3/Derivates/28e9f70b-2202-4c04-a44b-eb1d5f144ea1.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Schalotten
- 50 g Fenchel, in Stücken
- 50 g Knollensellerie, in Stücken
- 1 Knoblauchzehe
- 100 g Butter, in Stücken
- 20 g Pernod
- 100 g Weißwein
- 400 g Fischfond
- 100 g Crème fraîche
- 1 TL Salz
- ¼ TL weißer Pfeffer, gemahlen
- 30 g Speisestärke
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1879 kJ / 449 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 30 g
- Vezels
- 0.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Wolfsbarsch mit Bouillon-Gemüse
3h 30 min
Grüne Spargelsuppe
45 Min
Spaghetti Carbonara
25 Min
Sauce Béarnaise
40 Min
Spargelcremesuppe
45 Min
Meeresfrüchte mit Weinschaumsauce
30 Min
Würzige Kürbissuppe
1 Std.
Klare Brühe mit Walnussflädle und gebratenen Pilzen
45 Min
Safran-Butter-Sauce zu Fisch
20 Min
Schwarze Spaghetti mit Parmesan-Sauce und Garnelen
45 Min
Beurre blanc - helle Buttersauce
20 Min
Schnelle Sauce Hollandaise
10 min