Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 25 g frische Petersilienblätter
- 25 g Schnittlauch, in Röllchen
- 3 Zweige Majoran, abgezupft
- 5 g Dill
- 5 g frische Thymianblättchen
- 10 g Basilikumblätter, frisch
- 30 g Ketchup
- 15 g Senf
- 15 g Kapern
- 60 g Schalotten, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 5 Sardellenfilets, in Öl
- 1 TL Branntweinessig
- 2 TL Cognac
- 1 TL Sherry (optioneel)
- 1 TL Weinbrand (optioneel)
- 1 TL Worcester-Sauce
- 1 TL Paprika edelsüß
- 1 ½ TL Curry
- 1 Prise Cayenne-Pfeffer
- 1 TL Zitronenschale, gerieben
- 5 g Zitronensaft
- ½ TL geriebene Orangenschale
- 15 g Orangensaft
- 8 g Salz
- ½ TL Pfeffer
- 500 g Butter, weich
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 792 kJ / 189 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 21 g
- Verzadigd vet
- 13 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 187 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Spinatpastete mit Ei
2h 30 min
Spargel-Parmesan-Creme mit Parmaschinken und grünen Spargelstreifen
6 Std. 15 Min
Spargelsalat mit Pumpernickel-Erde und wachsweichem Eigelb
35 Min
Terrine Provençale
2h
Rot gebeizter Lachs mit geschmortem Wintersalat und Orangen-Chutney
24h
Fruit-BBQ-Rub
5 min
Buttermilch-Lamm vom Grill mit Dattel-Gremolata
6 godz. 25 min
Rosmarin-Zitronen-Sauce
48j
Italienische Ciabattas
4h 30 min
Spicy-BBQ-Rub
5 min
Roastbeef-Aufschnitt mit Sauce Tartare
3h
Ochsenbäckchen
5h