![Roastbeef-Aufschnitt mit Sauce Tartare Roastbeef-Aufschnitt mit Sauce Tartare](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/8ff05e8f8be4ea3ce1d7bdaada9dba6f/Derivates/06aacc6e90d166615a0f5aeb75c81cf49689e650.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g bunter Pfeffer
- 1700 g Wasser
- 30 g Zitronensaft
- 600 g Roastbeef
- Meersalz zum Würzen
- 25 g Butter
- Pfeffer zum Würzen
- Öl zum Braten
Sauce Tartare
- 20 g Kapern, abgetropft
- 100 g Cornichons
- 3 Eier, hart gekocht, halbiert
- 150 g Schmand
- 150 g Mayonnaise
- ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 5 g Worcester-Sauce
- 2 - 3 Spritzer Zitronensaft
- ½ Bund Schnittlauch, in feinen Röllchen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1906 kJ / 455 kcal
- Eiwitten
- 35 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 34 g
- Verzadigd vet
- 10 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 1125 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sauce Béarnaise
40 分钟
Gedämpfte Garnelen im Salatschiffchen mit gerösteter Curry-Sesam-Mayo
20 分钟
Parmesan-Mousse mit karamellisierten Weintrauben und Parmaschinken
8h
Vitello tonnato
25 Std. 30 Min
Vitello Tonnato
48h
Wildgulasch mit Schokolade
3h 50min
Roastbeef mit Senfkruste
2h 20min
Sous-vide gegarter Schweinebauch mit Kartoffel-Endivien-Stampf
13h 15min
Salsiccia-Risotto
30 Min
Vitello tonnato sous-vide
4小时 30 分钟
Café-de-Paris-Butter
4h 10min
Chimichurri mit Chili - argentinische Steaksauce
3 Std.