Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g bunter Pfeffer
- 1700 g Wasser
- 30 g Zitronensaft
- 600 g Roastbeef
- Meersalz zum Würzen
- 25 g Butter
- Pfeffer zum Würzen
- Öl zum Braten
Sauce Tartare
- 20 g Kapern, abgetropft
- 100 g Cornichons
- 3 Eier, hart gekocht, halbiert
- 150 g Schmand
- 150 g Mayonnaise
- ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 5 g Worcester-Sauce
- 2 - 3 Spritzer Zitronensaft
- ½ Bund Schnittlauch, in feinen Röllchen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1906 kJ / 455 kcal
- Eiwitten
- 35 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 34 g
- Verzadigd vet
- 10 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 1125 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vitello Tonnato
48h
Sauce Tatare
15min
Sommer-Cocktailsauce
20 min
Café-de-Paris-Butter
4sa 10 dk
Beef Wellington mit Rotwein-Jus und Champignon-Duxelle
2ωρ. 30 λεπτ.
Sauce Béarnaise
40min
Putello Tonnato
4h
Sauce Béarnaise
20 min
Entenbrust-Salat mit Balsamico-Blaubeer-Vinaigrette
1h 35min
Flanksteak mit Krensauce und bunten Salat
5h
Canelés
14h
Rindercarpaccio mit Thunfisch-Limetten-Creme
9ωρ.