Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g Schweinelende, in Streifen (5 mm x 1 cm x 5 cm)
- 50 g Sojasauce
- 300 g Reisnudeln, getrocknet
- 50 g Öl
- 2 Knoblauchzehen
- 1 TL frischer Ingwer, fein gerieben
- 150 g rote Zwiebeln, geachtelt
- 150 g rote Paprika, in Streifen (5 mm x 5 cm)
- 150 g Möhren, in Streifen (5 mm x 5 cm)
- 1280 g Wasser
- 1 TL Chinesisches Fünf-Gewürze-Pulver
- 70 g Austernsauce
- 1 TL brauner Zucker
- 100 g Zuckerschoten, schräg halbiert
- 150 g Mini Pak Choi, grob geschnitten
- 1 TL Salz
- 1 rote Chili, frisch, in dünnen Ringen
- 2 EL Cashewkerne, geröstet, ungesalzen
- 2 Frühlingszwiebeln, in feinen Ringen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1735 kJ / 415 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 47 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 3.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crevetten süss-sauer
1h 15 min
Glasiertes Schweinefleisch mit Vermicelli
1h 20 min
Entenbrust à l’orange mit Orangenzabaglione
2h 20min
Rindfleisch Teriyaki mit Reis
2h
Kokossuppe Tom Kha Gai
35 Min
Meeresfrüchte Korma
40min
Bulgogi (Gebratenes mariniertes Rindfleisch)
1h
Glasiertes Schweinefleisch mit Vermicelli
1h 20 min
Boeuf Bourguignon
3h 30min
Gewürzente mit Pilzen, Asia-Gemüse und Reis
1 godz. 5 min
Teriyaki-Pouletschenkel
2h 5min
Grünes Poulet-Curry
55min