Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Kalbsfilet, vom Metzger in ca. 24 dünne Scheiben geschnitten
- Salz zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
- 50 g Mehl
- 80 g Parmesan, in Stücken
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Bund Petersilie, ohne Stiele
- 3 Eier
- 40 g Butter
- 60 g Olivenöl
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 952 kJ / 227 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 0.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Roastbeef mit Rösti und Tatarensauce
40min
Kalbsrahmgulasch mit Steinpilzen
1 godz. 30 min
Filet Wellington
1 godz. 45 min
Züri-Gschnätzlets
50 min
Kalbsmedaillons mit Sauce Béarnaise und Fingermöhren
1h
Sauce Tatare
15 min
Kalbfleischpflanzerl mit Vorarlberger Bergkäse
40min
Risotto Milanese
35min
Risotto milanese
35min
Schollenröllchen auf Safranrisotto
35min
Pappardelle mit Lammragout
1h
Berner Rösti
40min