Apparaten en Accessoires
Piccata Milanese
Voorbereiding 20min
Totaal 30min
6 Portionen
Ingrediënten
-
Kalbsfilet vom Metzger in ca. 24 dünne Scheiben geschnitten500 g
-
Salz zum Würzen
-
Pfeffer zum Würzen
-
Mehl50 g
-
Parmesan in Stücken80 g
-
Knoblauchzehe1
-
Petersilie ohne Stiele1 Bund
-
Eier3
-
Butter40 g
-
Olivenöl60 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 Portion
Eiwitten
21 g
Calorieën
952 kJ /
227 kcal
Vetten
14 g
Vezels
0.2 g
Koolhydraten
4 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Viva l'Italia
75 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je dit ook leuk...
Rib Eye mit Béarnaise
1u. 50min
Sauce Béarnaise
40min
Bucatini all'amatriciana
45min
Risotto milanese
35min
Kalbsmedaillons mit Sauce Béarnaise und Fingermöhren
1u.
Schweinefilet alla Toscana
50min
Filet Wellington
1u. 45min
Chäschüechli (Käseküchlein)
50min
Ravioli alla napoletana
1u.
Berner Rösti
40min
Roastbeef mit Rösti und Tatarensauce
40min
Züri-Gschnätzlets
50min