Fondue Chinoise
TM6

Fondue Chinoise

4.7 (36 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 2 Rinderbeinscheiben (insgesamt ca. 1000 g)
  • 40 g Öl
  • 100 g Zwiebeln, geachtelt
  • 90 g Möhre, in Scheiben
  • 30 g Sellerie, in Stücken
  • 50 g Porree, nur das Weiße, in Ringen
  • 2 Knoblauchzehen
  • 200 g Rotwein, trocken
  • 1000 - 1200 g Rinderfond (siehe Tipp)
  • 1 TL Salz
  • 10 Pfefferkörner, schwarz
  • 5 Pimentkörner
  • 1 Lorbeerblatt, getrocknet

Voeding
per 4 Portionen
Calorieën
3864 kJ / 924 kcal
Eiwitten
3 g
Koolhydraten
19 g
Vetten
92 g
Vezels
8.2 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten