Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 Rinderbeinscheiben (insgesamt ca. 1000 g)
- 40 g Öl
- 100 g Zwiebeln, geachtelt
- 90 g Möhre, in Scheiben
- 30 g Sellerie, in Stücken
- 50 g Porree, nur das Weiße, in Ringen
- 2 Knoblauchzehen
- 200 g Rotwein, trocken
- 1000 - 1200 g Rinderfond (siehe Tipp)
- 1 TL Salz
- 10 Pfefferkörner, schwarz
- 5 Pimentkörner
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- Voeding
- per 4 Portionen
- Calorieën
- 3864 kJ / 924 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 92 g
- Vezels
- 8.2 g
Alternatieve recepten
Rinderfiletsteaks Sous-Vide
1 Std. 30 Min
Schweinefilet in Bacon mit Barbecue-Butter
1h 25min
Lammhüften mit Speckbohnen
1 Std. 30 Min
Kalbsfilet sous-vide mit Apfel- und Kartoffelchips
5h
Rib Eye mit Béarnaise
1 Std. 50 Min
Tintenfischringe aglio e olio
1 godz. 20 min
Jakobsmuscheln auf Rucola-Orangen-Salat
1 godz. 20 min
Kalbskoteletts Sous-vide
1 Std. 10 Min
Rindersteaks (medium) mit Kräuter-Knoblauch-Butter
1h 25min
Schweinefilet in Bacon mit Barbecue-Butter
1 godz. 20 min
Rinderfilet Sous-Vide für sechs
1 Std. 30 Min
Lammfilets mit Lavendel
13h