Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 Schalotten, halbiert
- 300 g Hähnchenbrust, in Würfeln (ca. 2 cm)
- 70 g Butter, in Stücken
- 200 g Champignons, geviertelt oder geachtelt
- ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 8 Königinpasteten (z. B. von Lacroix), ggf. ausgehöhlt
- 60 g Mehl
- 400 g Milch
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - 1 - 2 Spritzer Zitronensaft
- 2 - 3 Prisen Muskat
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1283 kJ / 306 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 0.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sauce Béarnaise
40 Min
Fondue Chinoise
2 godz. 40 min
Rib Eye mit Béarnaise
1 Std. 50 Min
Kalbsfilet sous-vide mit Apfel- und Kartoffelchips
5 godz.
Västerbotten Quiche
1 Std. 30 Min
Rotbarben-Mousseline mit Mittelmeersauce
1hod. 35min
Sauce Béarnaise
15min
Karamellcreme (Flan)
5h 30min
Rindfleischsuppe mit Markklösschen
2h
Risotto milanese
35 min
Reibekuchen mit Lachs
1h
Mini-Quiches mit Schinken
2h