![Bouchées à la Reine Bouchées à la Reine](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/9388fb76-97e5-4a03-a968-31eba22b650b/Derivates/62e810ec-0ba8-4691-af40-fc3d1a6a3163.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 Schalotten, halbiert
- 300 g Hähnchenbrust, in Würfeln (ca. 2 cm)
- 70 g Butter, in Stücken
- 200 g Champignons, geviertelt oder geachtelt
- ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 8 Königinpasteten (z. B. von Lacroix), ggf. ausgehöhlt
- 60 g Mehl
- 400 g Milch
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - 1 - 2 Spritzer Zitronensaft
- 2 - 3 Prisen Muskat
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1283 kJ / 306 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 0.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Amarettini-Parfait
5h 50 min
Quiche mit Schinken und Spinat
1 Std. 20 Min
Kerbel-Cappucchino
35 min
Safran-Risotto mit Zucchini-Mousse und Baconpulver
2 Std. 15 Min
Glasiertes Schweinefleisch auf Vermicelli
1 Std. 20 Min
Rindfleisch-Pie mit Bier
1h 40min
Sauce Béarnaise
15 min
Zerpflücktes Hähnchen in Tomatensauce (Tinga de pollo)
30 min
Bitterballen
3h 45min
Sauce Béarnaise
40 min
Kartoffelcremesuppe
40 min
Rheinische Kartoffelsuppe mit Krabben
35 min