![Käse-Bier-Fondue Käse-Bier-Fondue](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/fc62c92ca470c8afa67a92ab36ec9b9f/Derivates/f3c7f9f61acc4d53ca319fcc3a19ed227598f1f3.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g Petersilie, abgezupft
- 1 Knoblauchzehe
- 400 g Gruyère, in Stücken
- 400 g Appenzeller, in Stücken
- 500 g helles Hefebier
- 30 g Speisestärke
- 1 TL Salz
- ½ TL Cayenne-Pfeffer
- ¼ TL Muskat
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3718 kJ / 889 kcal
- Eiwitten
- 57 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 64 g
- Verzadigd vet
- 38 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 2099 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pastitsio
1h 30min
Tartiflette (französischer Kartoffelauflauf)
1h 45 min
Chorizo-Risotto mit Frühlingszwiebeln
35min
Chili con Chorizo
30min
Limetten-Maissuppe
40min
Vier-Käse-Risotto mit karamellisierten Walnuss-Birnen
35min
Maracuja-Crème-brûlée
4 Std.
Gedämpfte Muscheln mit Porree und Kokos-Sauce
45min
Käsesüppchen mit Nuss-Topping
40min
Safran-Tagliatelle in Butter-Weißwein-Sauce
35min
Rauchige Frischkäse-Bällchen
1h 20min
Café-de-Paris-Butter
4h 10min