Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g Petersilie, abgezupft
- 1 Knoblauchzehe
- 400 g Gruyère, in Stücken
- 400 g Appenzeller, in Stücken
- 500 g helles Hefebier
- 30 g Speisestärke
- 1 TL Salz
- ½ TL Cayenne-Pfeffer
- ¼ TL Muskat
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3718 kJ / 889 kcal
- Eiwitten
- 57 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 64 g
- Verzadigd vet
- 38 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 2099 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pastitsio
1h 30min
Chicken Tikka Masala Pasta
45min
Rhabarber-Salsa
15min
Cheese-Makkaroni
30 Min
Gelbe Gazpacho mit Bacon-Chips
30 Min
Sylter Salattraum
2h 15min
Croque Monsieur
20min
Bitterballen
3h 45 min
Gerösteter Blumenkohl mit Pumpernickelcrunch und Sesam-Hollandaise
1 Std.
Thai-Curry-Suppe mit Mango-Relish
2h 10min
Käsesüppchen mit Nuss-Topping
40min
Pulled-BBQ-Pilze mit Avocado-Dip
1 Std.