Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g Butter, in Stücken
- 25 g Mehl
- 150 g Milch
- 180 g Schmelzkäse, in Scheiben, (ca. 8 Scheiben), zerzupft
- 1 Knoblauchzehe, in Scheiben
- 1 TL Salz
- 1 TL Cayenne-Pfeffer
- 1 EL Dijon-Senf, grob
- 8 Scheiben Brioche
- 100 g Reblochon-Käse
-
100
g Bayonne, geräucherter Knochenschinken aus dem Baskenland, in dünnen Scheiben
of 100 g Schinken (roh, gräuchert oder gekocht), in dünnen Scheiben
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2921 kJ / 698 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 47 g
- Vetten
- 42 g
- Verzadigd vet
- 23 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 1746 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mais-Speck-Nudeln mit pochierten Eiern
50min
Meatball-Sandwiches
45min
Caesar-Nudelsalat
35min
Pesto Eggs auf Röstbaguette
45min
Kartoffel-Galette mit Schinken
1 Std. 10 Min
Chili con Chorizo
30min
Cheese-Makkaroni
30min
Chorizo-Risotto mit Frühlingszwiebeln
35min
Kasseler-Frikadellen mit Eisbergsalat und Zitronen-Dressing
30min
Salsiccia-Risotto
30min
Gefüllte Ofenkartoffeln mit Sour-Cream-Dip
1h 25min
Tartiflette (französischer Kartoffelauflauf)
1 Std. 45 Min