Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Blattspinat, TK, aufgetaut
- 50 g Hartkäse (z.B. Gruyère, Parmesan, Cheddar)
- 1 Knoblauchzehe
- 50 g natives Olivenöl extra
- 1 TL Salz
- 50 g Mehl
- 500 g Milch
- 30 g Butter
- 1 Prise Muskatnuss
- 1 Prise schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 6 Eier
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1327 kJ / 317 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 24 g
- Vezels
- 1.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Hähnchenbrust pizzaiola
55 Min
Coleslaw
10min
Kichererbsensuppe mit Spinat
40min
Schnelle Käsesoufflées
45min
Ratatouille
40min
Lasagne Bolognese
2 Std. 30 Min
Spaghetti Carbonara
35 Min
Minestrone
45min
Champignoncremesuppe
20 Min
Blumenkohlgratin
55 Min
Quiche Lorraine
50 Min
Gebackener Spinat mit Eiern
35 Min