Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Blattspinat, TK, aufgetaut
- 50 g Hartkäse (z.B. Gruyère, Parmesan, Cheddar)
- 1 Knoblauchzehe
- 50 g natives Olivenöl extra
- 1 TL Salz
- 50 g Mehl
- 500 g Milch
- 30 g Butter
- 1 Prise Muskatnuss
- 1 Prise schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 6 Eier
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1327 kJ / 317 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 24 g
- Vezels
- 1.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gemüsecremesuppe
45 min
Rindfleisch in Pilz-Sahne-Sauce
1 godz.
Sauce Béarnaise
15 Min
Menü mit Gemüsevelouté, Hühnchen mit Senfsauce und gedämpftem Gemüse
45 min
Schweinefilet mit Senfsauce
35min
Gedämpfte Fischküchlein thailändische Art
45 min
Schnelle Käsesoufflées
45 min
Schokoladenmousse
3 Std. 20 Min
Hähnchen-Mais-Suppe, Brokkoli-Terrine
1 godz. 25 min
Quiche Lorraine
50 min
Mayonnaise
5 Min
Béchamelsauce
15 Min