Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- Olivenöl, zum Einfetten
- 2 - 4 Kaffir Limettenblätter, frisch (siehe Tipp), ohne Stiele
- 100 g grüne Bohnen, frisch, geputzt
-
2
Frühlingszwiebeln (ca. 40 g), in Stücken
of 2 Schalotten (ca. 40 g), in Stücken - 600 g weiβe Fischfilets (z. B. Kabeljau, Schnapper, Barsch), in Stücken (3-4 cm)
- 30 - 50 g rote Thai-Currypaste
-
60
g Kokoscreme
of 30 g Kokosnuss-Pulver, in 30 g Wasser aufgelöst - 1 Eiweiß
- ½ - 1 TL Salz
- 1000 g Wasser
- 1 rote Chili, frisch, in dünnen Ringen, zum Garnieren
- Voeding
- per 3 Stück
- Calorieën
- 840 kJ / 202 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 1.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Steinpilzrisotto mit Brie
35 Min
Ghee
20 min
Gebratene Teigtaschen mit Schweinefleisch
1h 30min
Couscous mit Lamm und Gemüse
50 Min
Chinesische Nudeln mit Gemüseallerlei
35 Min
Mais-Pudding
1h
Scharfes Ingwer-Poulet
45 Min
Schnelles Thai-Hühnchencurry
40 Min
Würzige Marokkanische Linsensuppe
40 Min
Hähnchen-Mais-Suppe, Brokkoli-Terrine
1 godz. 25 min
Erbsen-Ingwer-Suppe, Zitronenlachs mit Brokkoli
1h
Kichererbsensuppe mit Rhabarber und Curry
1 godz. 20 min