Compatibele versies
Menü: Salat-Cremesuppe, Seebarsch an einer Brunnenkresse-Sauce und Kartoffeln
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 - 40 g Brunnenkresse, gewaschen und getrocknet
- 5 - 10 g Zitronensaft
- 2 TL feinkörniges Salz
- 1 TL weisser Pfeffer, gemahlen
- 50 g Olivenöl, nativ
- 500 g Wasser
- 500 g Kartoffeln, in Stücken (3-4 cm)
- 10 - 12 Kopfsalat, Blätter
- 500 g Seebarsch, ohne Kopf und Innereien (siehe Tipps)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1971 kJ / 471 kcal
- Eiwitten
- 32.55 g
- Koolhydraten
- 38.4 g
- Vetten
- 20.8 g
- Vezels
- 4.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Russischer Salat
1h 15 min
Aprikosen-Curd
35 Min
Eier grün färben
55 min
Fischfilet mit Sojabohnensprossen in scharfer Sauce
45 Min
Sizilianischer Crevettensalat
40 Min
Fischsuppe mit Gemüse
35 Min
Spaghetti mit Lammragout
50 Min
Thai Burger
30 Min
Tajine mit Seeteufelfilet und eingelegten Salzzitronen
1h 35 min
Reis mit Meeresfrüchten
1h 15 min
Erdbeerpudding mit Birnen
24h
Linguine mit Scampi und Zitronensauce
20 Min