Compatibele versies
Menü: Salat-Cremesuppe, Seebarsch an einer Brunnenkresse-Sauce und Kartoffeln
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 - 40 g Brunnenkresse, gewaschen und getrocknet
- 5 - 10 g Zitronensaft
- 2 TL feinkörniges Salz
- 1 TL weisser Pfeffer, gemahlen
- 50 g Olivenöl, nativ
- 500 g Wasser
- 500 g Kartoffeln, in Stücken (3-4 cm)
- 10 - 12 Kopfsalat, Blätter
- 500 g Seebarsch, ohne Kopf und Innereien (siehe Tipps)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1971 kJ / 471 kcal
- Eiwitten
- 32.55 g
- Koolhydraten
- 38.4 g
- Vetten
- 20.8 g
- Vezels
- 4.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spinat-Linsensuppe
50 Min
Lachs mit Fenchel-Apfel-Salat
1 godz. 20 min
Erbsen mit Schinken
30 Min
Trutenröllchen mit Speck an Champignonsauce
50 Min
Pilz-Kartoffel-Suppe
25 Min
Gedämpfte Fischküchlein thailändische Art
45 Min
Austernpilz-Bolognese mit Zucchetti-Nudeln (Italien)
50 Min
Ketchup
45 Min
Pizza alla Romana
1 Std. 40 Min
Zucchetti-Omelette
40 dk
Knoblauch-Ingwer-Bohnen
20 Min
Glutenfreie Focaccia
1sa