Apparaten en Accessoires
Gluten- und getreidefreie Brötchen
Voorbereiding 5min
Totaal 1u. 20min
5 Stücke
Ingrediënten
-
Mandeln, geschält200 g
-
30 g LeinsamenFlohsamen30 g
-
glutenfreies Backpulver2 TL
-
Salz, feinkörnig1 TL
-
Eiweisse3
-
Essig30 g
-
Wasser kochendes250 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Stück
Eiwitten
11.2 g
Calorieën
1260 kJ /
300 kcal
Vetten
26.2 g
Vezels
6.2 g
Koolhydraten
3.1 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Glutenfrei Backen
10 recepten
Zwitserland
Zwitserland
Misschien vind je dit ook leuk...
Walliser Roggenbrot
10u.
Proteinbrot
1u. 15min
Lauch dünsten (200 g)
20min
Blaubeer-Glace-Schaum
10min
Wassermelonen-Glacé-Lollies
8u. 15min
Glutenfreie Focaccia
1u.
Vollkorn-Burgerbrötchen
2u. 50min
Vollkornbrot Glutenfrei
4u.
Karotten-Kichererbsen-Aufstrich
15min
Hirsenmehlbrot
1u. 45min
Energieriegel aus Getreide und getrockneten Früchten
2u. 30min
Kürbis-Orangen-Suppe
35min