Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- Olivenöl, nativ
- 220 g Wasser, Zimmertemperatur
- 1 TL Zucker
-
20
g frische Hefe, zerbröckelt,
of 2 TL Trockenhefe (8 g) -
200
g Pizzamehl
of 200 g Manitoba-Mehl - 200 g Dinkelmehl
- 30 g Olivenöl, nativ, und etwas mehr zum Einfetten
- 1 ½ TL Salz
Belag
- 450 g Radicchio, in Stücken
- 2 - 3 Prisen Salz
- 20 g Olivenöl, nativ
- 200 g Taleggio, ohne Rinde
- 10 - 15 Walnüsse, enthülst
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 891 kJ / 213 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gemüsesuppe
25min
Grundteig für Brot
24 godz. 30 min
Kürbis Curry mit Basmatireis und Brokkoli
1 Std.
Gemüsecurry
1 Std.
Guacamole
5 min
Linsenbraten
1h 50min
Vollkornmehl
5 min
Peperoni-Omelette mit Mais-Tomaten-Salsa
40 Min
Das Weisse vom Ei-Omelette
35 min
Varoma-Brötli
2 godz. 15 min
Zimt-Nuss-Schnecken
2 Std. 10 Min
Nuss-Schoko-Aufstrich
15 Min