Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 50 g Wasser
- 1 TL Zucker
- 15 g frische Hefe
- 180 g Buttermilch
- 400 g Pizzamehl
- 1 TL Salz
Belag
- 50 g Parmesan, in Stücken (3 cm)
- 50 g Caciocavallo, in Stücken (3 cm)
- 80 g Mozzarella, abgetropft, geviertelt
Letzte Zubereitungsschritte
- 80 g Gorgonzola, in Stücken (2-3 cm)
- 1 Prise Pfeffer, gemahlen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2431 kJ / 581 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 80 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zimt-Quark-Töpfchen auf Sauerkirschkompott
1 godz.
Pizza vier Jahreszeiten
1 Std. 30 Min
Penne mit Broccoli, Salsiccia und Oliven
40 Min
Pizza Margherita
1h 45min
Blumenkohlgratin
55 Min
Gratin dauphinois
50 min
Zitronenkuchen aus dem Varoma
2 Std. 20 Min
Vier-Käse-Pizza
1h 40min
Waadtländer Flammkuchen
1 Std. 30 Min
Gebackener Spinat mit Eiern
35 Min
Knusprige Focaccia
2h 10min
Weisskabissalat
15 Min