Apparaten en Accessoires
Marokkanisches Dessertgebäck (Briouats)
Voorbereiding 10min
Totaal 35min
4 Portionen
Ingrediënten
-
Mandeln, geschält150 g
-
Zucker60 g
-
Ei1
-
Orangenblütenwasser (siehe Tipp)15 g
-
Filoteig2 Blätter
-
Butter geschmolzen50 g
-
Honig40 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Portionen
Eiwitten
12 g
Calorieën
2050 kJ /
490 kcal
Vetten
33 g
Vezels
6 g
Koolhydraten
37 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Reisen nach Marokko
10 recepten
Zwitserland
Zwitserland
Misschien vind je dit ook leuk...
Trutenburger
1u. 25min
Kabeljau mit Aïoli und Gemüse
1u. 15min
Minze-Ayran
5min
Pizza mit Peperoni
1u. 55min
Whipped cream
10min
Whipped cream
Geen beoordelingen
Lammragout
1u. 45min
Thunfisch-Empanada (Pastete)
1u. 10min
Portugiesische Crème brûlée
25min
Nussglace
5u. 20min
Stracciatella-Tiramisu
2u. 30min
Schoggichüechli aus dem Nester
45min