Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sauerteig
- 75 g Vollkornmehl
- 75 g Wasser
- 15 g frische Hefe
Teig
- 250 g Rotwein
- 50 g Wasser
- 150 g Vollkornmehl
- 350 g Weissmehl, und etwas mehr für die Arbeitsfläche
- 10 g frische Hefe
- 150 g Baumnüsse, geschält
- 1 TL Salz
- Weissmehl für die Arbeitsfläche
Backvorgang
- 200 g Wasser
- Voeding
- per 1 Scheibe
- Calorieën
- 602 kJ / 144 kcal
- Eiwitten
- 4.3 g
- Koolhydraten
- 19.88 g
- Vetten
- 5.26 g
- Vezels
- 2.15 g
Alternatieve recepten
Weizen-Dinkel-Brot
12 godz.
Dinkel-Haselnussbrot
2h 50min
Leinsamenbrot
1h 30min
Landbrot Backhausart
2h
Irisches Buttermilchbrot
45 Min
Aprikosen-Konfitüre auf Vorrat
55 min
Vollkornbrot
4 Std.
Karotten-Nuss-Brot
2 Std. 10 Min
Jogurt-Brötli mit Sesam
1h 30min
UrDinkel Brot
11 godz.
Walliser Roggenbrot
10 Std.
Maronicreme mit Birnenkompott und Guetzli für Party
1 Std.