![Walliser Roggenbrot Walliser Roggenbrot](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/a5c2db98-d986-46e4-b69a-306af6164322/Derivates/a33c67ac-f490-4910-98e5-1b392d0521ff.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Vorteig
- 200 g Roggenkörner
- 125 g Wasser
- ⅛ Würfel frische Hefe (ca. 5 g)
Hauptteig und Fertigstellung
- 400 g Roggenkörner
- 250 g Wasser
-
⅓
Würfel Hefe (ca. 15 g)
of ⅔ Päckchen Trockenhefe (ca. 5 g) - 10 g Salz
- Voeding
- per 1 Scheibe
- Calorieën
- 516 kJ / 123 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 1 g
Alternatieve recepten
Brötchen
1 Std. 40 Min
Dinkel-Haselnussbrot
2h 50 min
Landbrot Backhausart
2h
Leinsamenbrot
1 Std. 30 Min
Baguette
1 Std. 45 Min
Weizen-Dinkel-Brot
12h
Einfaches Mischbrot
3 Std. 40 Min
Burebrot (Bauernbrot)
3h
Rotweinbrot mit Nüssen
15h 30 min
Karotten-Nuss-Brot
2 Std. 10 Min
Jogurt-Brötli mit Sesam
1 Std. 30 Min
UrDinkel Brot
11 Std.