Apparaten en Accessoires
Landbrot Backhausart
Voorbereiding 20min
Totaal 2u.
35 Scheiben
Ingrediënten
-
Weizenkörner600 g
-
Wasser kalt320 g
-
3 TL Trockenhefe, (12 g)frische Hefe (30 g)¾ Würfel
-
Buttermilch200 g
-
Brotmehl und etwas mehr zum Bearbeiten150 g
-
Aceto balsamico1 EL
-
Salz2 TL
-
Malzpulver (optioneel)1 TL
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 Scheibe
Eiwitten
3 g
Calorieën
291 kJ /
70 kcal
Vetten
0 g
Vezels
2.5 g
Koolhydraten
14 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Karotten-Nuss-Brot
2u. 10min
Jogurt-Brötli mit Sesam
1u. 30min
Walliser Roggenbrot
10u.
Ruchbrot im Brattopf
2u. 25min
Weizen-Dinkel-Brot
12u.
Weizen-Buttermilch-Brot
12u.
Sandwichbrot
3u.
Dinkel-Haselnussbrot
2u. 50min
Einfaches Mischbrot
3u. 40min
Leinsamenbrot
1u. 30min
Burebrot (Bauernbrot)
3u.
UrDinkel Brot
11u.