![Landbrot Backhausart Landbrot Backhausart](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/8BF237BA-D2AD-475C-9A07-9D09BD267CBD/Derivates/247B9FC6-1F3F-40F2-83C0-8F2D0E0139FE.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g Weizenkörner
- 320 g Wasser, kalt
-
¾
Würfel frische Hefe (30 g)
of 3 TL Trockenhefe (12 g) - 200 g Buttermilch
- 150 g Brotmehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 EL Aceto balsamico
- 2 TL Salz
- 1 TL Malzpulver
- Voeding
- per 1 Scheibe
- Calorieën
- 291 kJ / 70 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 0 g
- Vezels
- 2.5 g
Alternatieve recepten
Brötchen
1h 40min
Dinkel-Haselnussbrot
2h 50 min
Weizen-Buttermilch-Brot
12sa
Leinsamenbrot
1 Std. 30 Min
Weizen-Dinkel-Brot
12sa
Einfaches Mischbrot
3h 40 min
Burebrot (Bauernbrot)
3 Std.
Vollkornbrot
4 Std.
Walliser Roggenbrot
10 Std.
Karotten-Nuss-Brot
2h 10 min
UrDinkel Brot
11h
Ruchbrot im Brattopf
2h 25 min