Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 450 g Brotmehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 300 g Dinkelmehl, weiss
- 1 Würfel frische Hefe (40 g)
- 500 g Buttermilch
- 30 g Wasser und etwas mehr zum Bestreichen
- 1 ½ - 2 TL Salz nach Geschmack
- Voeding
- per 1 Scheibe
- Calorieën
- 793 kJ / 189 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 37 g
- Vetten
- 1 g
- Vezels
- 2 g
Alternatieve recepten
Waadtländer Kreuzbrot
13j 30 menit
Weizen-Buttermilch-Brot
12h
Grundteig für Brot
24h 30min
Dinkel-Haselnussbrot
2 Std. 50 Min
UrDinkel Brot
11h
Irisches Buttermilchbrot
45min
Einfaches Mischbrot
3h 40 min
Burebrot (Bauernbrot)
3sa
Toastbrot
3sa
Baguette
3sa 45 dk
Landbrot Backhausart
2 Std.
Ruchbrot im Brattopf
2h 25 min.