![Waadtländer Kreuzbrot Waadtländer Kreuzbrot](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/87ff64ebdb030113acf446928c715e7d/Derivates/da7ca227dc1f7aad9e20bc20de0ad3c62c263aa7.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Vorteig
- 150 g Weissmehl
- 120 g Wasser
- 1 g Hefe
Teig
- 400 g Wasser
- 10 g Hefe
- 100 g Weizenvollkornmehl
- 500 Weissmehl, etwas mehr für die Arbeitsfläche und zum Bestauben
- 10 g Salz
- Voeding
- per 1 Scheibe
- Calorieën
- 539 kJ / 129 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 0.4 g
- Verzadigd vet
- 0.1 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 195 mg
Alternatieve recepten
Berner Zopf
1 Std. 45 Min
6-Strang-Butterzopf
2h 35min
UrDinkel Brot
11h
Toastbrot
3h
Weizen-Dinkel-Brot
12h
Waadtländer Flammkuchen
1 Std. 30 Min
Lauch-Käsewähe
1h 5 min
Ruchbrot im Brattopf
2 godz. 25 min
Jogurt-Brötli mit Sesam
1 Std. 30 Min
Bündner Gerstensuppe
1 Std. 15 Min
Weggli
2 Std. 5 Min
Kartoffelstock nature
55 Min