Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g Milch
- ½ Würfel Hefe (ca. 20 g), zerbröckelt
- 500 g Zopfmehl
- 60 g Butter, in Stücken, kalt
- 15 g Zucker
- 1 ½ TL Salz
- Zopfmehl zum Bemehlen
- 1 Ei
- 1 EL Rahm
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 1319 kJ / 314 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 48 g
- Vetten
- 9 g
Alternatieve recepten
Berner Zopf
1 Std. 45 Min
Brönnti Creme (Gebrannte Creme)
4 Std. 50 Min
Emmentaler Meringues
2 godz. 15 min
Vanilleglace
12 godz.
Sonntagszöpfe Zweierlei
2 Std. 10 Min
Waadtländer Kreuzbrot
13h 30min
Knöpfli
50 Min
Ruchbrot im Brattopf
2h 25 min.
Kartoffelstock nature
55min
Weggli
2 godz. 5 min
Süsser Grittibänz
2 godz. 15 min
Käsewähe
50 Min