![6-Strang-Butterzopf 6-Strang-Butterzopf](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/7f17b6a6cd648969b98516ff4efff962/Derivates/5f637830b4451168d9867886cb39492095b11a82.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g Milch
- ½ Würfel Hefe (ca. 20 g), zerbröckelt
- 500 g Zopfmehl
- 60 g Butter, in Stücken, kalt
- 15 g Zucker
- 1 ½ TL Salz
- Zopfmehl zum Bemehlen
- 1 Ei
- 1 EL Rahm
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 1319 kJ / 314 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 48 g
- Vetten
- 9 g
Alternatieve recepten
Zupfbrot Margherita
3 Std.
Berner Zopf
1 Std. 45 Min
Brönnti Creme (Gebrannte Creme)
4 Std. 50 Min
Speckzopf mit Zwiebelsprossen
2h 10 min
Käsewähe
50min
Schnelles Zwirbelbrot
40 Min
Gemüsewähe
1 Std.
Schinkengipfeli
35 Min
Knöpfli
50min
Apfel-Rührkuchen
50min
Kartoffelstock nature
55 Min
Ofen-Käseschnitte
35 Min