Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g Weizenmehl, und etwas mehr zum Bearbeiten
- 250 g Weizenvollkornmehl
- 1 ½ TL Salz
- 1 ½ TL Natron
- 450 g Buttermilch
- Voeding
- per 1 Scheibe
- Calorieën
- 521 kJ / 125 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ruck-Zuck Mocca-Mousse
5 min
UrDinkel Brot
11 Std.
Weizen-Dinkel-Brot
12 godz.
Ruchbrot im Brattopf
2 Std. 25 Min
Leinsamenbrot
1h 30min
Walliser Roggenbrot
10h
Dinkel-Haselnussbrot
2h 50min
Einfaches Mischbrot
3 godz. 40 min
Landbrot Backhausart
2h
Früchte-Nussbrötli
3h 5min
Jogurt-Brötli mit Sesam
1h 30min
Gefüllte Vollkornbrötchen mit Gemüsesticks und Dip
1 Std. 10 Min