Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g rote Zwiebel, halbiert
- 30 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft, Öl aufgefangen
- 1 Knoblauchzehe
- 5 g glatte Petersilie, abgezupft
- 15 g Senf
- 1 TL Salz
- ¾ TL Pfeffer
- 1 Prise Chiliflocken
- 2 Eigelb
- 200 g Rinderfilet, in Würfeln (3 cm), leicht angefroren (siehe Tipp)
- 30 g Olivenöl
- 4 TL Kapern, abgetropft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1665 kJ / 398 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 29 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 1389 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lachstatar auf Avocadomus
15 Min
Vitello Tonnato
48 Std.
Tatar
10 Min
Thunfischtatar mit Avocadocreme
20 Min
Zitronengras-Rindfleisch-Salat
30min
Rindercarpaccio mit Trüffel-Mayonnaise
25 Min
Lachs-Tatar
5 Min
Roastbeef-Aufschnitt mit Sauce Tartare
3h
Lachstatar auf Schnittlauch-Schmand mit Kaviar
1 Std. 15 Min
Gratinierte Jakobsmuscheln
25 Min
Rindfleisch-Tatar
30min
Vitello tonnato sous-vide
4h 30min