Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g Marsala
- 60 g Weißwein
- 6 Eigelb
- 120 g Zucker
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1418 kJ / 338 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 0 g
Alternatieve recepten
Weincreme
5h 40 min.
Sauce Béarnaise
40 Min
Zabaglione
15min
Sauce Béarnaise
20min
Buttermilch-Karamell-Dessert
7 godz.
Eierlikör-Sabayon
15min
Zabaglione al Prosecco
15min
Spargel-Panna-Cotta mit geräucherter Entenbrust
2h 45 min
Herzhaftes Zitronen-Sabayon
10 Min
Zabaglione
15min
Geflügelleber-Mousse zu Brioche
2h
Zabaglione mit Orangenlikör
15min