![Feigen-Chutney Feigen-Chutney](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/C50DB5F5-FD84-447A-ABA2-EA532A1C45EC/Derivates/9881e30d-be9b-4bbf-b4d7-c319d164447d.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
20
g brauner Zucker
of 20 g Zucker - 150 g roter Portwein
- 200 g Orangensaft, frisch gepresst
- 500 g Feigen, getrocknet (Softfeigen), in Stücken (2 cm)
- 1 rote Chilischote, getrocknet, klein, zerbröselt
- 50 g Schwarze Johannisbeer-Konfitüre (z.B. von Schwartau)
- 25 g Pinienkerne
- 80 g Balsamico, dunkel
- Voeding
- per 1 Schraubglas
- Calorieën
- 2161 kJ / 516 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 96 g
- Vetten
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pfirsich-Chutney
50 мин.
Erdbeer-Mango-Chutney
2h 30min
Heidelbeer-Chutney mit Thymian
25min
Kürbis-Aprikosen-Chutney
1h
Zwetschgen-Chutney
50 мин.
Preiselbeer-Chutney
20min
Kürbis-Apfel-Chutney
50 мин.
Portwein-Zwiebel-Relish
50 мин.
Balsamico-Feigen
40min
Zwiebel-Balsamico-Chutney
1h
Feigen-Kirsch-Chutney
45min
Birnen-Chutney
50 мин.