Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
20
g brauner Zucker
of 20 g Zucker - 150 g roter Portwein
- 200 g Orangensaft, frisch gepresst
- 500 g Feigen, getrocknet (Softfeigen), in Stücken (2 cm)
- 1 rote Chilischote, getrocknet, klein, zerbröselt
- 50 g Schwarze Johannisbeer-Konfitüre (z.B. von Schwartau)
- 25 g Pinienkerne
- 80 g Balsamico, dunkel
- Voeding
- per 1 Schraubglas
- Calorieën
- 2161 kJ / 516 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 96 g
- Vetten
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Quittenchutney
55 Min
Feigen-Kirsch-Chutney
45 Min
Feigensenf
1sa
Ananas-Chutney
35 dk
Melonen-Cranberry-Chutney
45 Min
Balsamico-Gelee
5 Std. 20 Min
Balsamico-Feigen
40 dk
Zwiebel-Chutney
40 dk
Zwiebel-Balsamico-Chutney
1sa
Balsamico-Feigen-Aufstrich
10 Min
Kürbis-Apfel-Chutney
50 Min
Birnen-Chutney
50 Min