Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g Gelierzucker 1:1
- 100 g schwarzer Johannisbeerlikör
- 100 g Orangensaft, frisch gepresst
- 500 g Feigen, in Stücken (2 cm)
- ½ rote Chilischote, frisch, in feinen Ringen
- 50 g Schwarze Johannisbeer-Konfitüre
- 80 g Balsamico, dunkel
- Voeding
- per 1 Schraubglas
- Calorieën
- 994 kJ / 237 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 44 g
- Vetten
- 0 g
- Vezels
- 2.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Quittenchutney
55 Min
Quitten-Meerrettich
30 Min
Feigen-Kirsch-Chutney
45min
Feigensenf
1 Std.
Schalottenconfit mit Portwein
1h 10 min
Ziegenkäsetartelettes mit Feigen und Chorizo
1 Std.
Aprikosenkonfitüre mit Earl Grey
2 Std. 30 Min
Balsamico-Gelee
5 Std. 20 Min
Kirsch-Gewürz-Chutney
30 Min
Feigen-Chutney
40min
Mandarinen-Gelee
30 Min
Birnen-Feigen-Konfitüre
25 Min