![Balsamico-Feigen Balsamico-Feigen](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/D8D13D7A-BF47-476B-9637-11282292C082/Derivates/d67726aa-51a4-469d-92a8-d28851217486.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g Gelierzucker 1:1
- 100 g schwarzer Johannisbeerlikör
- 100 g Orangensaft, frisch gepresst
- 500 g Feigen, in Stücken (2 cm)
- ½ rote Chilischote, frisch, in feinen Ringen
- 50 g Schwarze Johannisbeer-Konfitüre
- 80 g Balsamico, dunkel
- Voeding
- per 1 Schraubglas
- Calorieën
- 994 kJ / 237 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 44 g
- Vetten
- 0 g
- Vezels
- 2.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Blutorangenmarmelade mit Kardamom
1 Std. 45 Min
Pflaumen-Zwiebel-Chutney
25 min
Mango-Chutney
1h
Apfel-Cranberry-Chutney
45 min
Quittenchutney
55 min
Ananas-Chutney
35 min
Bärlauch-Zabaglione
10 Min
Zwetschgen-Chutney
50 min
Tomaten-Fenchel-Chutney
50 min
Orangenkonfitüre
45 min
Birnen-Chutney
50 min
Bärlauch-Tomaten-Pesto
5 Min