Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 - 5 Zweige Estragon, abgezupft, Zweige zur Seite gelegt
- 80 g Schalotten
- 80 g Weißweinessig
- 180 g Butter, in Stücken
- 4 Eigelb
- ½ - 1 TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- Voeding
- per 400 g
- Calorieën
- 7784 kJ / 1859 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 195 g
- Verzadigd vet
- 104 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 1272 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vitello Tonnato
48u.
Sauce Béarnaise
40min
Sauce Hollandaise
15min
Sauce béarnaise
20 min
Zabaglione mit Orangenlikör
15min
Jakobsmuschelsuppe mit Rosmarin-Crostini und Zitronenöl
5h
Zabaglione
15min
Rib Eye mit Béarnaise
1u. 50min
Sauce Béarnaise
15min
Sauce Hollandaise
15min
Parmesan-Creme-brûlée
8 Std.
Klassische Zabaglione
15min