Sauce Béarnaise

Sauce Béarnaise

4.4 154 beoordeling
Voorbereiding 5min
Totaal 20min
400 g

Ingrediënten

  • Estragon abgezupft, Zweige zur Seite gelegt
    4 - 5 Zweige
  • Schalotten
    80 g
  • Weißweinessig
    80 g
  • Butter in Stücken
    180 g
  • Eigelb
    4
  • Salz
    ½ - 1 TL
  • Pfeffer
    2 Prisen

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 400 g

Natrium 1272 mg
Eiwitten 25 g
Calorieën 7784 kJ / 1859 kcal
Vetten 195 g
Vezels 1.6 g
Verzadigd vet 104 g
Koolhydraten 5 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...