Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 - 5 Zweige Estragon, abgezupft, Zweige zur Seite gelegt
- 80 g Schalotten
- 80 g Weißweinessig
- 180 g Butter, in Stücken
- 4 Eigelb
- ½ - 1 TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- Voeding
- per 400 g
- Calorieën
- 7784 kJ / 1859 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 195 g
- Verzadigd vet
- 104 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 1272 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Remoulade
10min
Sauce Hollandaise
15min
Rib Eye mit Béarnaise
1 Std. 50 Min
Béchamel-Sauce
15min
Sauce béarnaise
20 min
Rib Eye mit Béarnaise
1 Std. 50 Min
Lauwarme Safranbirnen mit Zabaglione
2 godz. 20 min
Sauce Béarnaise
40 min
Vitello Tonnato
48 Std.
Vitello tonnato sous-vide
4 Std. 30 Min
Roastbeef-Aufschnitt mit Sauce Tartare
3h
Schnelle Sauce Hollandaise
10min