![Sauce Béarnaise Sauce Béarnaise](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/307C8B2D-1188-4115-B644-00C0E171A059/Derivates/7d54814a-d4e0-4b7e-aa1d-12f533407a73.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 Stängel Kerbel, abgezupft
- 6 Stängel Estragon, abgezupft
- 100 g Schalotten
- 100 g Weißwein, trocken
- 20 g Weißweinessig
- 3 Pfefferkörner, schwarz
- 60 g Wasser
- 250 g Butter, weich, in Stücken
- 2 Eigelb
- ¾ TL Salz
- 2 Prisen weißer Pfeffer
- 1 TL Worcester-Sauce
- 1 Msp. Senf
- 2 - 3 Spritzer Zitronensaft
- Voeding
- per 600 g
- Calorieën
- 8827 kJ / 2109 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 221 g
- Vezels
- 2.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sauce Béarnaise
20min
Remoulade
10min
Sauce béarnaise
20min
Vitello tonnato
25h 30min
Sauce Hollandaise
15min
Crème brûlée
2h 30min
Maronencremesuppe mit Jakobsmuscheln
50min
Tatar vom Weiderind mit Wurzelgemüse
1 Std. 50 Min
Sauce Hollandaise mit Varianten
10min
Sauce Hollandaise zu Frühlingsgemüse
10min
Vitello Tonnato
48 Std.
Chimichurri mit Chili - argentinische Steaksauce
3h