Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 Stängel Kerbel, abgezupft
- 6 Stängel Estragon, abgezupft
- 100 g Schalotten
- 100 g Weißwein, trocken
- 20 g Weißweinessig
- 3 Pfefferkörner, schwarz
- 60 g Wasser
- 250 g Butter, weich, in Stücken
- 2 Eigelb
- ¾ TL Salz
- 2 Prisen weißer Pfeffer
- 1 TL Worcester-Sauce
- 1 Msp. Senf
- 2 - 3 Spritzer Zitronensaft
- Voeding
- per 600 g
- Calorieën
- 8827 kJ / 2109 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 221 g
- Vezels
- 2.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crème brûlée
2h 30min
Sauce Béarnaise
20 Min
Roastbeef mit Rösti und Tatarensauce
40 Min
Vitello Tonnato
48 Std.
Sauce Hollandaise
15 Min
Remoulade
10 Min
Maronencremesuppe mit Jakobsmuscheln
50 Min
Sauce Hollandaise mit Varianten
10 Min
Gebratene Jakobsmuscheln mit Passionsfrucht-Beurre-blanc und Gurkensalat
40 Min
Remoulade
10 Min
Spargel-Panna-Cotta mit geräucherter Entenbrust
2 Std. 45 Min
Zwiebel-Vinaigrette für Artischocken
5 Min