Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 Knoblauchzehen
- 600 g Gruyère, in Stücken
- 200 g Emmentaler, in Stücken
- 420 g Weißwein, trocken
- 20 g Speisestärke
- 20 g Kirschwasser
- 2 Prisen Pfeffer
- ½ TL Muskat
- ½ TL Paprika edelsüß
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3895 kJ / 930 kcal
- Eiwitten
- 56 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 67 g
- Vezels
- 0.1 g
Alternatieve recepten
Maronencremesuppe mit Jakobsmuscheln
50min
Weiße Tomatensuppe
40 min.
Zwiebel-Balsamico-Chutney
1h
Family-Käsefondue (alkoholfrei)
20 min
Sternravioli mit Walnuss-Preiselbeer-Pesto
1h 30 min
Malfatti mit Salbei, brauner Butter und Käse
1h 10min
Käsefondue (mediterran)
25 min
Spargel-Panna-Cotta mit geräucherter Entenbrust
2 Std. 45 Min
Risotto
30 min
Quiche Lorraine
50min
Risotto mit Birne und Gorgonzola
35 min
Risotto alla Milanese
35 min