![Käsefondue Käsefondue](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/BDBD98FD-D555-4AD9-8BF2-421FCC660B16/Derivates/75D06C49-5509-4EA0-8B1A-E707C7D176F3.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 Knoblauchzehen
- 600 g Gruyère, in Stücken
- 200 g Emmentaler, in Stücken
- 420 g Weißwein, trocken
- 20 g Speisestärke
- 20 g Kirschwasser
- 2 Prisen Pfeffer
- ½ TL Muskat
- ½ TL Paprika edelsüß
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3895 kJ / 930 kcal
- Eiwitten
- 56 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 67 g
- Vezels
- 0.1 g
Alternatieve recepten
Gazpacho Andalusia
40min
Vitello Tonnato
48 godz.
Sauce Béarnaise
40min
Quiche Lorraine
50min
Galettes mit Pilz-Schinken-Füllung
1 Std. 35 Min
Käsefondue (mediterran)
25 min
Risotto
30min
Caesar's Salad
30min
Spargel-Panna-Cotta mit geräucherter Entenbrust
2sa 45 dk
Family-Käsefondue (alkoholfrei)
20min
Parmesansüppchen
25 min
Gorgonzola-Sauce
20min