Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 Knoblauchzehen
- 600 g Gruyère, in Stücken
- 200 g Emmentaler, in Stücken
- 420 g Weißwein, trocken
- 20 g Speisestärke
- 20 g Kirschwasser
- 2 Prisen Pfeffer
- ½ TL Muskat
- ½ TL Paprika edelsüß
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3895 kJ / 930 kcal
- Eiwitten
- 56 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 67 g
- Vezels
- 0.1 g
Alternatieve recepten
Vitello Tonnato
48 godz.
Family-Käsefondue (alkoholfrei)
20min
Galettes mit Pilz-Schinken-Füllung
1h 35min
Tarte provençale
1 godz. 40 min
Maronencremesuppe
30min
Quiche Lorraine
50 min
Risotto
30min
Gazpacho Andalusia
40min
Käsefondue (mediterran)
25min
Risotto alla Milanese
35min
Lachstatar auf Schnittlauch-Schmand mit Kaviar
1 godz. 15 min
Malfatti mit Salbei, brauner Butter und Käse
1 godz. 10 min