![Beurre blanc - helle Buttersauce Beurre blanc - helle Buttersauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/214BD00D-C48C-462E-BD5B-4FC9FDAAFC7A/Derivates/30C7D9B6-8D00-44E4-80E9-165AF682DDFE.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g Schalotten
- 100 g Weißwein
- ¼ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
- 40 g Crème fraîche
- 100 g Butter, kalt, in nussgroßen Stückchen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 991 kJ / 237 kcal
- Eiwitten
- 0 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 24 g
- Vezels
- 0.2 g
Alternatieve recepten
Kalbsmedaillons mit Sauce Béarnaise und Fingermöhren
1h
Sauce Béarnaise
40min
Weiße Grundsauce - helle Basissauce mit weißem Gemüse
40min
Remoulade
10min
Getrüffelte Maispoularde auf Rahmspinat
1h
Sauce Hollandaise
15 min
Sauce Béarnaise
15 min
Safran-Butter-Sauce zu Fisch
20 Min
Steinbutt auf Chablis-Gemüse mit Estragonsauce und Sahne-Porree-Kartoffeln
1h
Seezungenfilets mit Weißwein-Champignon-Sauce
40min
Beurre Blanc (Butter-Weißwein-Sauce) zu Fisch
35 Min
Panierter Fisch mit Remoulade
40min