Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g Bärlauchblätter, frisch, ohne Stiele
- 30 g Öl
- 250 g Butter, in Stücken
- 50 g Wasser
- 1 EL Zitronensaft
- 3 Eigelb
- ½ TL Senf
- ½ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
- Voeding
- per 350 Gramm
- Calorieën
- 10029 kJ / 2396 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 262 g
- Vezels
- 0.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sauce Hollandaise zu Frühlingsgemüse
10 dk
Bärlauchbutter
10 dk
Bärlauch-Spaghetti
30min
Bärlauchöl
15 min
Bärlauch-Zabaglione
10 dk
Bärlauch-Rub
2 Std. 10 Min
Rote-Bete-Meerrettich-Terrine mit Feldsalat
1h
Bärlauch-Aioli
10 dk
Bärlauchpaste
20min
Bärlauch-Panna-Cotta im Räucherlachs Mantel
4 godz. 30 min
Bärlauch-Aufstrich
15 min
Bärlauch-Tomaten-Pesto
5min