![Vitello Tonnato Vitello Tonnato](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/AB9E633F-A07F-4FF9-A7B8-92A3B6B6F2A1/Derivates/AE7CA3E5-3801-4596-B60A-B2C919925791.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Fleisch
- 1 TL Salz
- 1 Bund Suppengrün, in groben Stücken (1 Stange Porree, 1 Stück Sellerie, 1-2 Möhren)
- 2 Lorbeerblätter
- 1 Zwiebel, geviertelt
- 1 EL Pfefferkörner, schwarz
- 1 Chilischote
- 1000 g Weißwein, trocken
- 1000 g Kalbfleisch (Nuss), am Stück
Sauce
- 300 g Mayonnaise (siehe Tipp)
- 1 Dose Thunfisch, in Lake (Abtropfgew. 140 g), abgetropft
-
30
g Sardellenpaste
of 4 Sardellenfilets, in Öl, abgetropft - 8 Cornichons, klein, halbiert
- 25 g Kapern, abgetropft
- Salz
- Pfeffer
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1482 kJ / 354 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 28 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rindercarpaccio mit Thunfisch-Limetten-Creme
9h
Gin-Tonic-Saibling mit gehobelter Feldfrucht und Petersilien-Mayonnaise
24 Std.
Remoulade
10 min
Sauce Béarnaise
40 min
Wildpastetchen mit Portwein-Gelee
2h 20min
Bouillabaisse
1h
Putello Tonnato
4h
Jakobsmuscheln mit Kapern-Limetten-Sauce
20 min
Maronencremesuppe mit Jakobsmuscheln
50min
Spargel-Panna-Cotta mit geräucherter Entenbrust
2 Std. 45 Min
Tatar vom Weiderind mit Wurzelgemüse
1h 50 min
Chimichurri mit Chili - argentinische Steaksauce
3j