Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 Jakobsmuscheln, frisch und in der Schale
- 75 g weißer Portwein
- 75 g Wermut, trocken (z.B. Noilly Prat)
- 75 g Weißwein (z.B. Riesling, trocken)
- 1 Schalotte
- 110 g Butter, in Stücken
- 300 g Maronen, gegart, geschält, (Vakuum verpackt)
- 500 g Geflügelfond, hell
- 200 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 2 EL Rapsöl
- ½ TL Kaffee, gemahlen
- ½ TL Salz
- ¼ TL weißer Pfeffer, gemahlen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1625 kJ / 388 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 4.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vitello Tonnato
48 Std.
Maronisuppe mit Pilztascherl
40 λεπτ.
Cappuccino von Waldpilzen mit Serrano-Chips
25min
Maronencremesuppe
30 λεπτ.
Gazpacho Andalusia
40 λεπτ.
Maronisuppe mit Nuss-Fisch
35 λεπτ.
Gebratene Jakobsmuscheln mit Passionsfrucht-Beurre-blanc und Gurkensalat
40 λεπτ.
Sauce Béarnaise
40 λεπτ.
Steinpilzcappuccino mit Speck
50 min
Spargel-Panna-Cotta mit geräucherter Entenbrust
2h 45min
Würzige Kürbissuppe
1hod.
Petersilienwurzel-Suppe mit Rote-Linsen-Püree
1hod.