Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 - 6 Knoblauchzehen
- 50 g Sardellenfilets, in Öl, abgetropft
- 400 g Oliven, schwarz, entsteint
- 100 g Kapern, abgetropft
- 100 g Thunfisch, in Lake, abgetropft
-
10
g Cognac
of 10 g Weinbrand - 10 g Olivenöl
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 759 kJ / 181 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 1.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chimichurri mit Chili - argentinische Steaksauce
3 Std.
Tortilla mit Oliven-Tapenade
35min
Salsa Verde
10 dk
Zitrus-Aioli
10 dk
Schalottenconfit mit Portwein
1 godz. 10 min
Gazpacho Andalusia
40min
Makrelen-Tapenade
10 dk
Thunfisch-Bohnen-Püree zu Gemüsestiften
10 dk
Gazpacho à la Sansibar mit Avocadotatar
30min
Geflügelleber-Mousse zu Brioche
2 godz.
Mojo Amarillo
45min
Sauce alla Puttanesca
25min