![Gazpacho Andalusia Gazpacho Andalusia](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/BC4D0F8D-E492-4133-8C68-73423310EF15/Derivates/DAFCBAA1-9050-4C51-9D39-58B3E717D865.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Fleischtomaten, halbiert, Strunk entfernt
- 500 g Strauchtomaten, halbiert, Strunk entfernt
- 50 g Weißbrot
- 30 g Sherryessig
- 60 g Olivenöl, etwas mehr zum Garnieren
- 200 g rote Paprika, in Stücken
- 1 Gurke, geschält, in Stücken (ca. 400 g)
- 1 Zwiebel, halbiert (ca. 60 g)
- 2 Knoblauchzehen
- 1 - 1 ½ EL grobes Salz, nach Geschmack
- 1 EL brauner Zucker
- frische Basilikumblätter, zum Garnieren
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 822 kJ / 196 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gurkenkaltschale mit Avocado
1 Std. 20 Min
Erdbeer-Gazpacho
40 min
Gazpacho
20 min
Kalte Erbsen-Basilikum-Suppe
35 min
Wassermelonen- Gazpacho
1 Std. 30 Min
Tarte provençale
1h 40min
Tortilla mit Oliven-Tapenade
35 min
Gazpacho à la Sansibar mit Avocadotatar
30 min
Gazpacho | Petersilie | Burrata
1h 50 min
Kalte Caprese-Suppe
2 Std. 15 Min
Linsentatar mit Räucherforelle
45 min
Sweet Hot Gazpacho
25 min