Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Walnusshälften
- 600 g Kartoffeln, mehligkochend, geschält, in Scheiben (5 mm)
- 400 g Knollensellerie, gewürfelt (1,5 cm)
-
1
TL Salz
of 1 TL Selleriesalz - 350 g Milch
- 60 g Butter
- ½ TL Pfeffer
- 2 Prisen Muskat
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1653 kJ / 395 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 24 g
- Vezels
- 8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gebeizte Forelle mit Kartoffel-Sellerie-Stampf
4 godz.
Erbsen-Minz-Püree
25 Min
Porree-Risotto mit Walnuss-Serrano-Crunch
40 dk
Pastinakenpüree mit Lachs
30 Min
Sellerie-Petersilienwurzel-Püree
45 Min
Rinderfilet mit Pastinakenstampf und glasierten Maroni
50 Min
Erbsen-Minz-Stampf
30 Min
Petersilienwurzel-Risotto
40 dk
Wirsing auf Pastinakenpüree mit Cranberrys und Walnüssen
35 dk
Zweierlei vom Lamm mit Möhren-Ingwer-Püree und Rotwein-Jus
5 Std. 15 Min
Sellerie-Kartoffelstampf mit Kabeljau und Paprika-Salsa
1 Std. 5 Min
Jakobsmuscheln auf Pastinakenpüree mit Schinken-Croutons
40 dk