Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Walnusshälften
- 600 g Kartoffeln, mehligkochend, geschält, in Scheiben (5 mm)
- 400 g Knollensellerie, gewürfelt (1,5 cm)
-
1
TL Salz
of 1 TL Selleriesalz - 350 g Milch
- 60 g Butter
- ½ TL Pfeffer
- 2 Prisen Muskat
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1653 kJ / 395 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 24 g
- Vezels
- 8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sellerie-Kartoffelstampf mit Kabeljau und Paprika-Salsa
1h 5 min
Sellerie-Petersilienwurzel-Püree
45min
Jakobsmuscheln auf Pastinakenpüree mit Schinken-Croutons
40 λεπτ.
Erbsen-Minz-Stampf
30 λεπτ.
Pastinakenpüree mit Lachs
30 λεπτ.
Wirsing auf Pastinakenpüree mit Cranberrys und Walnüssen
35 λεπτ.
Pastinaken-Porree-Suppe mit Sirup-Äpfeln und Knusperbacon
40 λεπτ.
Erbsen-Minz-Püree
25min
Petersilienwurzel-Suppe mit Rote-Linsen-Püree
1hod.
Rosenkohl-Parmesan-Cremesuppe mit mariniertem Roastbeef
50 min
Gebeizte Forelle mit Kartoffel-Sellerie-Stampf
4 Std.
Brokkoli-Mandel-Püree
40 λεπτ.