![Orientalische Blumenkohl-Cremesuppe Orientalische Blumenkohl-Cremesuppe](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/DFCCC7AF-29BF-4B59-8F1B-8CF7E77B9D4D/Derivates/b1d3edb1-d6aa-4710-9972-5bfe8be9a0c0.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Blumenkohl mit Blättern (ca. 800 g)
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 15 g Sonnenblumenöl und etwas mehr zum Braten
- 200 g Kartoffeln, mehligkochend, in Stücken
- 700 g Wasser
-
3
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 3 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - ¾ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 2 TL Curry, mild
- ½ TL Paprika rosenscharf
- ½ TL Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen
- 120 g Katenschinkenwürfel
- Pfeffer
- Curry, mild
- 100 g Crème fraîche
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 848 kJ / 203 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 4.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rosenkohlcremesuppe
45 Min
Blumenkohlcremesuppe mit Brokkoli
45 Min
Möhren-Pastinaken-Cremesuppe mit Tahin
30 Min
Knollenselleriesuppe mit Räucherforelle
50min
Indische Linsensuppe
45 Min
Cremesuppe von Knollensellerie mit Chili
40 Min
Kartoffel-Blumenkohl-Suppe
40 Min
Suppe für Verliebte
30 Min
Rote-Bete-Rotkohl-Suppe
55 Min
Kokos-Blumenkohl-Suppe
30 Min
Selleriecremesuppe mit Chilibutter
30 Min
Erbsen-Curry-Suppe
40 Min