Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g Fenchelknollen, mit Grün, in Scheiben (2-3 cm)
- 40 g Parmesan, in Stücken
- 50 g Butter, in Stücken
- ¼ TL Salz
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 731 kJ / 175 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 6.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sellerie-Kartoffelstampf mit Kabeljau und Paprika-Salsa
1 godz. 5 min
Kartoffel-Sellerie-Püree mit Nussbutter
35 min
Butterkarotten
25 min
Feldsalat mit Möhrendressing
10min
Fenchel mit Käsehaube an Tomatensauce
1h 10min
Möhrengemüse mit Frühlingszwiebeln
20min
Mangold-Ingwer-Suppe
40 min
Fenchel-Orangen-Salat
10min
Fenchelsalat mit bunten Tomaten
10min
Pastinaken-Porreesuppe mit Walnusscroûtons
50 min
Selleriecremesuppe mit Kräuterseitlingen
45 min
Pak Choi mit Sesam und Sojasauce
15 min