Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Kräuteröl
- 50 g Rapsöl
- 10 g gemischte Kräuter (z.B. Petersilie, Kerbel, Basilikum), abgezupft
Knollenselleriesuppe
- 400 g Knollensellerie, in Stücken
- 80 g Petersilienwurzeln, in Stücken
- 50 g Möhren, in Stücken
- 40 g Frühlingszwiebeln, in Ringen
- 800 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 3 Prisen Muskat
- 30 g Pinienkerne, grob gehackt
- 20 g Wermut (z.B. Noilly Prat)
- 1 - 2 TL Zitronensaft nach Geschmack
- 150 g Milch
- 125 g Räucherforellenfilets, in mundgerechten Stücken
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 771 kJ / 184 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 4.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Apfel-Sellerie-Cremesuppe
40min
Cremesuppe von Knollensellerie mit Chili
40min
Süßkartoffel-Selleriecremesuppe
35min
Selleriecremesuppe mit Chilibutter
30min
Fenchelrahmsuppe mit Stremellachs
35min
Selleriecremesuppe mit Kräuterseitlingen
45min
Apfel-Sellerie-Suppe
40min
Winterliche Karottensuppe mit gebackenem Wachtelei
55 Min
Kohlrabisuppe
45min
Erbsen-Fenchel-Suppe
45min
Grüne Spargelsuppe mit Erbsen
35min
Kohlrabisuppe mit geröstetem Quinoa
50min