Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 25 g Öl
- 550 g Knollensellerie, in Stücken
- 350 g Äpfel, süß-säuerlich (z.B. Boskop), geschält, geviertelt
- 900 g Wasser
-
2 - 3
Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l)
of 2 - 3 geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht - 120 g Sahne
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 1 Prise Zucker
- ½ - 1 EL Zitronensaft
- 10 Basilikumblätter, frisch, in Streifen
- Voeding
- per 1 Portionen
- Calorieën
- 340 kJ / 81 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 2.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Apfel-Sellerie-Cremesuppe
40min
Pastinaken-Cremesuppe
45min
Kohlrabi-Cremesuppe mit Räucherlachs
40min
Staudensellerie-Birnen-Schaumsuppe
50min
Kartoffel-Sellerie-Suppe mit Garnelen
45min
Rote-Rüben-Selleriesuppe
40min
Gemüsesuppe bianco
35min
Wirsingcremesuppe mit Weißwein
45min
Kohlrabisuppe
45min
Kohlrabi-Cremesuppe
35min
Knollenselleriesuppe mit Räucherforelle
50min
Blumenkohlsuppe
40min