Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 Stängel frische Dille, Blättchen abgezupft
- 2 Stück Salatgurken, geschält und Kerne entfernt, in Stücken
- 220 g veganer Sauerrahm (z. B. Joya Cremesse oder selbst gemacht)
- 250 g Sojajoghurt
- 1 TL Zitronensaft, frisch gepresst
- ½ TL Salz, etwas mehr zum Abschmecken
- 3 Prisen schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen, etwas mehr zum Abschmecken
- 4 Blättchen frische Minze
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 591 kJ / 141 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 3.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Paradeisergranita mit Sellerie-Gurken-Salat
5sa 50 dk
Gurkenkaltschale mit Avocado
1h 15min
Gurkenkaltschale
15 λεπτ.
Wassermelonen- Gazpacho
1ωρ. 30 λεπτ.
Erdbeer-Gazpacho
40 Min
Gazpacho Andalusia
40 Min
Fenchel-Maroni Suppe
35min
Gurkenkaltschale mit Avocado
1ωρ. 20 λεπτ.
Gazpacho | Petersilie | Burrata
1 godz. 50 min
Gazpacho à la Sansibar mit Avocadotatar
30 λεπτ.
Gazpacho
20 λεπτ.
Kalte Gurkensuppe
15 λεπτ.